СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:05

Нардеп-кнопкодав із Рівненщини під час викрадення людей на Майдані 24 рази розмовляв із координатором «тітушок»

Екс-нардеп Ігор Луценко повідомив, що у матеріалах кримінального провадження щодо його викрадення під час подій на Майдані і вбивства ще одного активіста Юрія Вербицького міститься інформація про те, що у ті дні, нинішній нардеп від «Слуги народу» Сергій Литвиненко, обраний по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині 24 рази розмовляв телефоном з координатором тітушок Романом Щинкіним.

Відповідні документи колишній народний обранець опублікував у себе на сторінці в Фейсбуці.

«Пам’ятаєте такого депутата Сергія Литвиненка, котрий попався на кнопкодавстві, і котрого я тоді впізнав як особу, чиє прізвища фігурує у матеріалах кримінального провадження щодо мого викрадення?

Він довгий час керував одним із спиртзаводів, котрі, як кажуть, донедавна контролював кримінальний авторитет Чеба (Олексій Чеботарьов). Чеба під час Майдану фінансував тітушок, зокрема Крисіна, а також тих, хто викрадав нас з Вербицьким», – зазначив Луценко.

У матеріалах слідства йдеться про те, що в період із 19 по 22 січня 2014 року Литвиненко 24 рази розмовляв телефоном зі Щинкіним. За словами Луценка, нинішній нардеп-кнопкодав був «правою рукою Чеби з делікатних завдань».

«У мене немає сумнівів, що в ті криваві ночі Литвиненко 24 рази спілкувався з бандитами виключно для того, щоб відмовити їх від нехороших справ!» – наголосив Ігор Луценко.