СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:25

«Залишили без солоденького»: Зеленський потролив Тимошенко за перехід у опозицію

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко пропонувала голосувати за усі закони разом з фракцією «Слуга народу» в обмін на призначення її людей на владні посади.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook президент України Володимир Зеленський, коментуючи перехід партії «Батьківщина» в опозицію.

«Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного Президента, імітуючи турботу про народ.

Вчора подивився «Свободу слова» на ICTV. Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які «принесуть інвестиції».

Хотів би, щоб усі ми були чесними до кінця. Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою Народу» у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди.

Але подивіться, який гарний вигляд має зараз «опозиція». Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького», – написав Зеленський.