СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:59

6 грудня Noize MC дасть концерт у Києві

Останній його кліп виявився настільки скандальним але настільки актуальним та словесно-влучним, що за короткий проміжок часу набрав рекордну кількість переглядів на каналі YouTube. Уже протягом двох місяців мільйони людей наспівують у своїй голові рядки з пісні “Все как у людей”. Ви вже здогадалися, що мова піде про зухвалого російського репера Noize MC.

Іван Алексєєв (справжнє ім’я Noize MC) відомий своїми гострими текстами на болючі соціальні теми. Деякі з них носять навіть антифашистський характер. Неодноразово хлопець потрапляв у скандальні та резонансні історії. Але такий хід подій його не лякає. Мабуть, це єдиний російський артист, який не боїться казати правду усім і кожному, який має свою точку зору і дотримується її, щоб не сталося. Дуже метафорично і дохідливо він зображує реальність – неприкриту, справжню, часто неприємну. Noize MC – музичний Солпадеїн, який влучає точно в ціль. До того ж, його пісні справді приємні для вуха та майстерність речитативу на вищому рівні.

6 Грудня українці матимуть змогу відвідати концерт Noize MC “Без оркестру”. Така назва є досить символічною. Іван Алексєєв звик відповідати за кожне своє слово і скільки б не було людей, які мають протилежну думку, він не збирається ховатись за спинами інших. Так і на своєму виступі – буде тільки він, без оркестру, за який можна було б сховатись. Один за усіх. Один проти усіх. Один з усіма.

Дійство пройде у столичній Стерео Плазі. Під час своїх виступів Noize MC заряджає очевидців неймовірною енергетикою, яка надихає, розкриває потенціал кожної людини та навіть дає відповіді на питання. Від такого важко відійти, але побувати хоча б раз обов’язково потрібно!

Купуйте електронні квитки на сайті ticketsbox.com. Зручним є те, що зробити це можна прямо зараз без зайвих зусиль та очікувань. Вже за декілька хвилин після оплати квитки опиняться на вашій електронній пошті. Та ще й роздруковувати їх не потрібно. Покажете з екрану телефону при вході  – і все. До зустрічі на концерті!