СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:46

В Рівному під час пожежі у дев’ятиповерхівці вогнеборці врятували життя жінці

Вчора, 8 листопада о 17:17 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Рівне по вулиці Макарова з квартири на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку відчувається сильний запах диму. Рятувальників попередили, що в помешканні можливо перебуває власниця.

На місце виклику негайно було направлено три чергових відділення рятувальників та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

По прибуттю за вказаною адресою бійці ДСНС піднявшись на вказаний поверх, за допомогою спецінструментів відкрили двері квартири. У задимленому помешканні вогнеборці виявили жінку. Її негайно винесли на свіже повітря та передали медикам. У квартирі було дуже багато різного сміття та горючих матеріалів, що горіло.

Вогнеборці пожежу локалізували о 17:30, а о 17:44 повністю ліквідували. Завдяки вчасному повідомленню про пожежу та оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати життя людини та не допустити знищення однокімнатної квартири. Жінку 1959 року народження було госпіталізовано до лікарні. Вона перебуває під наглядом лікарів.

До гасіння було залучено 4 одиниці спецтехніки ДСНС та 16 чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі встановлюється.