СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:10

У Рівному малолітню дитину визволили із «домашнього» полону

Вчора, 31 жовтня о 13:45 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в місті місті Рівне по вулиці Шухевича мати вийшла на балкон, а малолітня дитина зачинила двері та залишилась у квартирі одна, мати дитини не може потрапити у помешкання.

За вказаною адресою, оперативно було направлено чергове відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області .

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що на шостому поверсі дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку в квартирі знаходиться зачинена малолітня дитина, мати дитини не можуть потрапити у помешкання.

Рятувальники за допомогою спецінструментів відкрили вхідні двері квартири та двері на балкон. Відкривши двері рятувальники передали дитину матері.

Рятувальники звертаються до населення з проханням бути уважними до питань пожежної безпеки в побуті, дбати про власну безпеку і ні в якому разі не залишати малолітніх дітей без нагляду.