СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 16:08

На Рівненщині пройде ядерна інтелектуальна битва

Рівненська АЕС запрошує школярів загальноосвітніх закладів міста Вараш та населених пунктів зони спостереження до участі у брейн-рингу за темою «Ядерна енергетика і світ».

Організаторами щорічного заходу є управління інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС та вчителі ЗНЗ. У конкурсі можуть взяти участь команди учнів 9-11 класів по 7 учасників, включаючи наставника команди-вчителя.

Реєструй свою команду до 25 листопада 2019 року за електронною адресою: pr@rnpp.atom.gov.ua або ж в інформаційному центрі РАЕС «Полісся» (м-н Незалежності, 5, м. Вараш). Довідки за телефоном: (03636) 23-443.

Захід пройде у грудні поточного року в інформцентрі РАЕС «Полісся». Правила гри незмінні:

  • інтелектуальні змагання вестимуться у три раунди;
  • час на обдумування питання 30 секунд;
  • за правильну відповідь команда отримує 1 бал, а в разі неправильної – право відповіді переходить до іншої команди;
  • переможцем оголошується команда, яка набрала більшу кількість балів.

Суперечливі питання та підрахунок балів здійснюватиме конкурсна комісія у складі фахівців різних структурних підрозділів Рівненської АЕС.

За результатами брейн-рингу команда-переможець отримає грошову премію в розмірі 2000 грн. Команда, яка посяде другу сходинку, здобуде приз 1500 грн. Бронзова команда-призер буде нагороджена премією в розмірі 1000 грн. Окрім того, заохочувальні премії та солодкі подарунки отримають усі команди-учасниці.