СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 7:00

Зеленський відповів чи зустрінеться із учасниками акції «Ні,капітуляції»: Я ж не лох якийсь

Президент України Володимир Зеленський приїхав у с.Золоте-4, де добровольців та ветерани виступають проти відведення українських військ та прокоментував можливість зустрічі з учасниками акцій з «Ні капітуляції». 

Під час діалогу з чоловіком у військовій формі на ім’я Денис на питання, чи зустрінеться Зеленський з ветеранами щодо акцій «Ні, капітуляції», які відбулися по всій Україні, президент заявив, що учасники мають «відвести зброю».

«Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати», – заявив Зеленський.

На репліку Дениса, що «люди передали президенту інформацію про акції протесту в Україні» та про бажання учасників зустрітися з ним, Зеленський відповів: «Хто мені передав? В Україні вчора пройшов дощ, ось що мені передали».

Денис пояснив, що ветерани передали очільнику Миколаївської області листа з вимогою зустрічі з президентом.

«Він мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав – зброю прибери. А ти мене не переводь на акції. Я хотів побачити в очах розуміння. А побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і переводить мене на іншу тему», – сказав Зеленський.