СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:06

На Рівненщині до рятувальників завітали учні Хорупанського НВК

З метою популяризації професії рятувальника та ознайомлення школярів Млинівського району з діяльністю пожежно-рятувальної служби, навчання підростаючого покоління навичкам безпеки життєдіяльності, Млинівським районним сектором ГУ ДСНС України у Рівненській області, спільно з керівниками навчальних закладів систематично проводяться екскурсії школярів до 6-ї пожежно-рятувальної частини смт Млинів.

Зокрема і цими днями, 24 жовтня до рятувальників у гості завітали учні Хорупанського НВК. Під час екскурсії дітей до місцевого пожежного підрозділу працівники Служби порятунку продемонстрували пожежно-рятувальну техніку, що знаходиться в частині, розповіли про її характеристики та можливості.

Окремо школярам розповіли про пожежну безпеку в побуті та алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечного предмета. Також рятувальники пояснили порядок дій при виникненні пожежі та як повідомляти пожежно-рятувальну службу про пожежу. Нагадали і про відповідальність за хибний виклик екстрених служб.

По закінченю екскурсії всі бажаючі могли посидіти в кабіні пожежного автомобіля, приміряти одяг рятувальника, або сфотографуватись на фоні пожежної техніки.