СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:27

На Рівненщині відбудеться наймасштабніший у Західній Україні форум дорожньої галузі

5 грудня у Рівному пройде Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг». Він стане наймасштабнішою регіональною подією у дорожній галузі. 

Ініціаторами Форуму є президент Всекраїнської дорожньої Асоціації Артем Гриненко та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Форум буде проведено у формі відкритої платформи для обговорення актуальних питань, пов’язаних з управлінням автомобільними дорогами загального користування місцевого значення. Буде обговорено продовження реформи децентралізації, плани фінансування на 2020 рік, розвиток конкуренції та перспективи залучення приватних компаній до робіт з ремонтів і експлуатації місцевих доріг.

Крім того, предметом дискусії стане напрацювання пропозицій щодо удосконалення процесу будівництва та ремонтів доріг, починаючи від проектування та закінчуючи безпекою, налагодженням контролю якості та гарантійного обслуговування.

На подію запрошено понад 400 учасників, представників усіх категорій дорожнього бізнесу, 30 мерів міст, голів ОДА інших областей України, народні депутати, керівництво міністерств та ін.

Більше дізнатися про Форум та зареєструватися для участі в ньому можна за посиланням: http://rivnedorforum.com.ua/