СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:53

Нардеп-кнопкодав із Рівненщини Сергій Литвиненко не усю зарплату віддав на благодійність

Фото: Страна.ua

Народний депутат України від партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко, обраний по 156-му виборчому окрузі №156 на Рівненщині, після того, як його зловили на кнопкодавстві обіцяв усю свою першу заробітну плату віддати на благодійність.

Днями, народні обранці отримали заробітну плату за вересень цього року. Сергію Литвиненку виплатили трохи більше 42-х тисяч гривень.

За словами його прес-секретаря Лариси Ткач про свою обіцянку нардеп не забув, однак наразі перерахував на благодійні цілі трохи більше її половини, 26 тисяч гривень.

«Він вже перерахував 26 тисяч гривень трьом українцям, яким потрібна допомога: 10 000 гривень Валентині Гомонець з Рівного на операцію в онкоцентрі, по 8 тисяч отримали Ірина Мичко з Рівненської області для дочки з діагнозом астма і Ольга Харечко з села Кричильськ Сарненського району для хворої доньки з паховою грижею», – каже речник нардепа.

Решту суми, Сергій Литвиненко обіцяє днями відправити двом сім’ям загиблих воїнів в зоні АТО. Кому конкретно у нардепа не кажуть.