СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 10:37

На Рівненщині створять еко-кемпінг «Соколині Гори»

Для створення комфортних умов перебування туристів та облаштування місця відпочинку всім найнеобхіднішим на Рівненщині, поблизу села Губків Березнівського району планується облагородження відпочинкової зони та створення еко-кемпінгу «Соколині гори».

Реалізація проекту спрямована на збереження місцевої екосистеми, адже всі елементи будуть виготовлені з максимальним використанням екологічних матеріалів. Заплановано встановлення пункту альтернативного джерела енергії – сонячна батарея для підзарядки мобільних пристроїв та освітлення місцевості, запровадження роздільного сортування сміття.

Також, передбачається встановлення 5 бесідок, 5 помостів для туристичних наметів, 3 вказівники до екокемпінгу та 1 вивіску біля екокемпінгу, 2 біотуалети та  баки для роздільного сортування сміття. Біля кожної бесідки облаштують кострища.

Загальний обсяг фінансування проекту становить 223 тис. грн., зокрема з обласного бюджету виділено 120 тис. грн., з сільського бюджету – 53 тис. грн, з районного бюджету – 50 тис. грн.