СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 17:17

У Рівному знову спіймали автомобіль із бурштином

Сьогодні, 29 вересня близько 4-ї ранку, під час патрулювання на вулиці Щасливій інспектори зупинили автомобіль Mitsubishi який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Під час спілкування з патрульними з’ясувалось, що 46-річний водій не мав при собі посвідчення водія, реєстраційних документів на транспортний засіб та поліса обов’язкового страхування. Керманич та пасажири які знаходилися в авто помітно нервували.

В результаті проведення поверхневої перевірки на підставі ст.34 Закону України «Про Національну поліцію» в багажнику автомобіля інспектори виявили, картонну коробку з пакетом у якому знаходилося каміння, ззовні схоже на сирець бурштину.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).