СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:35

Луценко звинуватив нардепа від Рівненщини Литвиненка у можливій причетності до вбивства на Майдані

Народний депутат України від партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко, який у парламенті представляє 156-й округ Рівненщини і якого днями спіймали на «кнопкодавстві» під час голосування – людина, котра, можливо, причетна до вбивства Вербицького і викрадення колишнього нардепа Ігоря Луценка під час подій Майдану.

Про це сам Ігор Луценко заявив у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

«На момент балотування у нинішню Верховну Раду він (Литвиненко – від ред.,) був директором Зірненського спиртового заводу. Чудесним чином організатор мого викрадення Олексій Чеботарьов переховуючись у Росії, зберіг вплив на підприємства Укрспирту і тамтешні корупційні схеми.

Отож злі язики кажуть що саме він, Сергій Литвиненко, від імені Чеботарьова рулив означеними схемами протягом останніх років на своєму заводі», – повідомив екс-нардеп.

Також, за словами Луценка бувший директор «Укрспирту» Михайло Лабутін називає саме зірненське підприємство як підконтрольне Чебі (Олексію Чеботарьову – від ред.).

«І ще одне «співпадіння». Олександра Волкова, котрого зараз судять за звинуваченням у співучасті у вбивстві Вербицького і моєму викраденні, захищає така собі адвокат Калініченко. За сумісництвом вона є адвокатом Зірненського спиртзаводу», – каже Ігор Луценко.