СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:33

На Рівненщині провели збори старших водіїв

03 вересня на базі 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області з метою виконання «Комплексного плану заходів щодо забезпечення безаварійної експлуатації дорожніх транспортних засобів, попередження випадків загибелі та дорожньо – транспортного травматизму у підрозділах області» було проведено збори зі старшими водіями та відповідальними за вихід транспортних засобів.

Начальник служби безпеки дорожнього руху підполковник служби цивільного захисту Ігор Головко, та головний фахівець відділу ресурсного забезпечення капітан служби цивільного захисту Олег Лагодюк розпочали збори із перевірки технічного стану та укомплектованості транспортних засобів.

Після закінчення технічного огляду, у світлиці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено заняття по правильності списання пально-мастильних матеріалів, перереєстрації транспортних засобів, відповідності транспортних засобів нормам ДСТУ, перевірено технічну документацію підрозділів та прийнято заліки зі знання правил дорожнього руху.

Заступник начальника центру – начальник відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи ЦЗД ГУ ДСНС України у Рівненській області капітан служби цивільного захисту Євген Білотіл провів лекцію на тему “Заборона керування транспортними засобоми в стані алкогольного сп’яніння» та довів права, обов`язки осіб рядового та начальницького складу в поза службовий час”. В загальному, захід пройшов успішно та був насичений корисною інформацією.