СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:00

Квіти чи допомога дітям: рівнянам пропонують відмовитися від подарунків для вчителів

Перед святом 1 вересня в інтернеті часто розгорається дискусія про те, що замість квітів вчителям краще передати кошти для допомоги дітям.

Хтось каже, що через кілька днів після свята всі квіти опиняються на смітнику, а хтось говорить про те, що дарування квітів це добра традиція і прояв поваги до вчителя. І благодійність до 1 вересня жодного стосунку не має. Кожен залишається при своїй думці і дискусія заходить в глухий кут.

Благодійний фонд “Скарбниця Надії” пропонує альтернативний варіант – дарувати класному керівнику один гарний букет від класу і все ж передавати кошти діткам, які мріють просто мати можливість ходити до школи разом з однолітками.

В Рівному є хлопчик, якому дуже потрібна допомога у придбанні дороговартісного слухового апарату хоча б на одне вухо. Вартість такого апарату 25 тисяч гривень.

Кукурузі Дмитру виповнилося 12 років. У віці 3 років лікарі виявили проблему зі слухом. Зараз дитині встановлений діагноз: хронічна двобічна сенсоневральна втрата слуху, приглухуватість II-III ступеня. Тобто без слухових апаратів він чує лише дуже сильні звуки.

Діма дуже дружелюбний, талановитий хлопчик, і не дивлячись на те що погано чує, дуже комунікабельний. Дмитро гарно малює, конструює з різних матеріалів, проявляє фантазію у роботі з пластиліном. У закладі, де навчається (РНРЦ”Особлива дитина”) показав свій талант у танцях. Та найбільшим захопленням хлопчика є спорт. Він є переможцем спортивних змагань для дітей із вадами слуху обласного рівня, з бігу на різні дистанції та стрибків. Цьогоріч зайняв II призове місце на всеукраїнських змаганнях “Повір у себе”, які відбувалися в м.Одеса. Діма є гравцем команди з футболу для нечуючих дітей в Інваспорті.

На жаль, слух в хлопчика погіршується і йому кожні півтора-два роки потрібно міняти слухові апарати на більш сильні. Родина просить про допомогу на один апарат, на інший мама Діми ціле літо працювала в нічні зміни щоб зібрати кошти.
Будь ласка, допоможіть хлопчикові чути!

Координатор Мар’яна Рева (098) 45 25 916

Реквізити для надання допомоги:
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ “Скарбниця Надії”, але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – Добровільна пожертва на проект “Почути все”

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва на проект “Почути все”