СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:58

На Рівненщині депутат райради закликає Зеленського приїхати й подихати повітрям яке псує нардеп від «Слуги народу»

Депутат Березнівської районної ради від партії ВО «Батьківщина» Людмила Пилипчук звернулася до президента України Володимира Зеленського у зв’язку із екологічною проблемою в місті Березне, яку створює розташований поруч Зірненський спиртзавод.

Людмила Пилипчук запросила Главу держави особисто відвідати Березне та подихати тим сморідом, яке створює очолюване нардепом від партії «Слуга народу» Сергієм Литвиненком підприємство.

«Пане Президент! Запрошую Вас на Березнівщину! Щоби Ви пожили разом із березнівчанами та отримали задоволення від ароматів спиртового заводу. Ваш Литвиненко мав би честь, просто прийти на сесію районної ради, де розглядалися питання екологічного стану району, але ж для чого, тепер він нардеп», – написала районний обранець у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що таке, очолюваний Литвиненком Зірненський спиртзавод особливо добре знають мешканці села Зірне та міста Березне, адже постійно скаржаться на неприємний запах, який «накриває» усе місто. І варто зазначити, що цей сморід подекуди просто нестерпний.

Декілька разів на тиждень, та особливо по суботах люди змушені ховатись в своїх оселях та закривати вікна, аби як небуть врятуватися від смороду, який визиває блювоту у дітей та навіть у старших.