СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:54

Робити дива дуже просто: рівненські волонтери подякували за допомогу

Благодійний Фонд “Скарбниця Надії”, який допомагає жителям міста та області, оприлюднили подяку усім, хто небайдужий до потреб інших.

Днями ми публікували новину про збір коштів на пральну машину для сім’ї хворого рівнянина, мама якого важко працює та постійно носить відра зводою, щоб попрати.

“Навколо нас постійно неймовірні та щирі люди-чарівники, які відгукуються на наші прохання. Всього кілька днів тому ми розмістили прохання про допомогу для родини Омельковців.  Дякуємо за подарунок Володі до Дня народження”, – пише на своїй фейсбук-сторінці голова правління фонду “Скарбниця Надії” Мар’яна Рева.


Тиждень тому волонтери благодійного фонду замовили пластирі до підключичних катеторів для дітей з онкогематології. Представник постачальника не лише знайшла пластирі за вигідною ціною, а й сама придбала іще 100 штук.

“Дякуємо Вікторії за її щедре серце та подарунки нашим дітям. Сьогодні зранку в офісі нас чекали ще подарунки для дітей у вигляді іграшок та розмальовок. Шкода, що ми забули зняти відео, як таким подарункам тішаться дітлахи в лікарні. Будь-яка нова іграшка приносить миті радості в лікарняних стінах. Тому якщо ви бажаєте подарувати миті радості придбайте та подаруйте іграшки, розмальовки, олівці, фломастери для відділень неврології та онкогематології”, – розповідає Мар’яна Рева.

Нагадаємо про облаштування ігрового куточка у відділенні неврології. Цього місяця волонтери “Rivne Volunteer Community” розпочали розфарбовувати стіни. Роботи над проектом майже завершилися.

“Для подальшого облаштування відділення нам потрібні меблі для ігрової кімнати, щоб наші волонтери могли більш зручно проводити творчі заняття. Про творчі заняття вже ходять справжні легенди, що нас всіх дуже тішить. Дітлахи передають один одному що є такі «тьоті», котрі приходять до них робити щось цікаве і вже з нетерпінням чекають їх появи у відділенні. Це дуже мотивує та надихає працювати далі. Також ми ще досі в пошуках скрині та шпагата для завершення 3d локації морського дна”, – додає голова правління фонду “Скарбниця Надії”.