СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 12:56

Головний коп Рівного проаналізував недоліки поліції

Начальник Управління патрульної поліції в Рівненській області Сергій Мерчук часто публікує на своїй фейсбук-сторінці власне бачення не лише діяльності поліції, а й ситуацій які стосуються звичайних вчинків рівнян.

Вчора він оприлюднив публікацію, в якій розповів про роботу поліції в загальному, діяльність особового складу патрульних, корупцію та “систему”.

“Всі добре знають, що ми не в школі, але як правильно ставити на місце поліцейського, який заблудився – купа умільців. Для того, щоб зробити це правильно і щоб він з цього всього зробив висновок, на це є командир і якщо відверто то ми тільки в минулому році притягнули до дисциплінарки 52 рази поліцейських(декого не раз).Стається сила силенна дурних ситуацій які ви ж з ганьбою і до нас з негативом переглядаєте на відео, і говорите, щоб ми приймали рішення “бо понабирали”, в результаті роботи такі ситуації: сплять на службі зі зброєю, гублять зброю, або спецзасоби, ми двічі ловили своїх патрульних в стані алкогольного сп’яніння за кермом, все до суду, всіх притягнули. Задували на робочому місці перед зміною, звільняли, притягували до дисциплінарки, гнали в шиї нероб і тих які нищили нещадно машини і майно-їх одиниці, але вони на жаль були, є і будуть. Ми цього ніколи не приховували, але поліція регулярно чистить свої ряди”, – доповідає Сергій Мерчук.

Чимало роздумів було і на тему корупції та протидії її існуванню серед пратрульних Рівного. Та ще чимало інших тем стосовно роботи патрульної поліції було піднято у цій розповіді.