СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:18

В бібліотеках Гощанського району з’являться нові книги

Фото: Район Гоща

Голова Гощанської райдержадміністрації Юрій Ковальчук з робочим візитом побував на території Симонівської сільської ради.

Посадовець обговорив стан та перспективи соціально-економічного розвитку території та пріоритетні завдання на поточний рік з Симонівським сільським головою Ніною Ткачук, повідомляють у відомстві.

Юрій Ковальчук завітав до публічно-шкільної бібліотеки-філіалу с.Франівка та поспілкувався з провідним бібліотекарем Марією Лукащук. У ході розмови виявилося, що як і в більшості бібліотек району, у цій книгарні є проблема з поповненням літератури, особливо творів сучасних українських авторів. Тому голова РДА дав відповідне доручення, аби поповнити книжковий фонд бібліотеки художньою літературою.

Юрій Ковальчук оглянув Симонівський центр народної творчості та дозвіллєвої роботи, де успішно ведуться ремонтні роботи. Тут Повністю замінили вікна та оновили дах, проводяться внутрішні оздоблювальні роботи. Заклад став ошатним татишним.Фельдшерсько-акушерський пункт, де жителі Симонова отримують медичні послуги, розташований у старій будівлі. Відвідуючи ФАП, голова РДА відмітив, що попри старі стіни у закладі охорони здоров’я дотримано усіх необхідних вимог.