СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:57

Головний патрульний Рівного розповів про страшні наслідки порушення ПДР

Днями речниця патрульної поліції Рівненської області Оксана Юрченко написала як насправді проходять робочі будні в патрульної поліції на прикладі лише одного дня.

В тексті йшлося про масові повідомлення про замінування та усі проблеми які створюють подібні жарти не лише для піротехніків, а й рівнян яким дійсно потрібна медична допомога.

Це не єдина історія якою можуть поділитися Рівненські патрульні. Сьогодні начальник управління патрульної поліції Рівненщини розповів і про своє бачення роботи в поліції.

“Одна мить, яка перевертає вашу свідомість. Секунди, які не повертають людських життів. Відрізок часу, через який не встигнеш вже нікуди. Наслідки: біль, розпач, смерть, матеріальні втрати, зруйновані життя, швидкість… Приблизно звідси 1 км. до місця де знаходяться патрульні з TruKam в с.Колоденка, вже тут “треба” блимати ближнім світлом фар зустрічному транспорту, “бо стоять”, “бо напишуть”, потім минем і далі “педаль в пол” і до Києва з Рівного за 2 години,дехто вихваляється, що швидше.Поділити на 300 км. і на кількість вінків обабіч дороги виходить страшна цифра за рік”, – пише начальник управління патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук.

В 2018р. на дорогах України:
– загинули – 3 409 осіб;
– травмовано 31 187 осіб.

Ці страшні дані в 5 разів меніші ніж в 2008 році.