СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:43

На Рівненщині змагалися поліцейські із усієї України

Майже 100 учасників у складі 27 команд сьогодні, 14 червня, взяли участь у Чемпіонаті Національної поліції України із легкоатлетичного кросу, який відбувся на Рівненському військовому полігоні.

У загальнокомандному заліку перше місце дісталося поліцейським із ГУНП в Київській області, на другій сходинці —  ГУНП в Харківській області, а «бронзу» завоювало ГУНП в Херсонській області.

Поліцейські-легкоатлети виборювали першість на дистанції у тисячу метрів (жінки та чоловіки) та три тисячі метрів (чоловіки).

Найкращий результат серед дівчат показала Анна Міщенко (Харківщина), дещо поступилась їй Діана Ткаченко (Миколаївщина) та Вікторія Ковба (Київщина).

Серед чоловіків на дистанції у тисячу метрів місця розподілилися наступним чином: третє місце – Олексій Белінський (ГУНП Харківської області), друге – Руслан Даньків (Департамент поліції охорони), перше — Владислав Фінчук (ГУНП в Київській області).

Три тисячі метрів із суттєвим відривом від суперників першим подолав Олександр Матвійчук (ГУНП в Київській області), «срібло» дісталося Дмитру Пожевілову (ГУНП в Харківській), а «бронза» – Тарасу Чуканю (ГУНП в Хмельницькій).

До слова, легкоатлети із ГУНП в Рівненській області за результатами змагань посіли шосте місце.