СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:40

Олександр Дехтярчук: «Зеленському буде дуже важко виправдати сподівання виборців»

Народний депутат України від 154-го виборчого округу Олександр Дехтярчук переконаний, що люди отримали нове обличчя в особі президента Володимира Зеленського, і вони очікують від нього конкретних дій.

Про це він заявивив сьогодні у ефірі телеканалу ZIK.

На думку Дехтярчука, зрозуміло, що пану Зеленському буде дуже важко виправдати їх очікування, тому його команда і поспішає з виборами, коли ще виборці перебувають в очікуванні дива.

«Його команда боїться втратити рейтинг, тому вибори призначили на 21 липня. Всім зрозуміло, що жовтень поставить чимало запитань і викликів для нової команди, на які потрібно мати дієві відповіді. І в таких умовах Зеленському доведеться робити непопулярні кроки, проти яких він ще вчора виступав», – зазначив політик.

Зокрема, за його словами, вже восени його чекає багато викликів, починаючи від ціни на газ для населення, яка стане дуже актуальною, до важливих питань, пов’язаних із поверненням запозичень і подальшої співпраці з МВФ, яка на сьогодні є під великим запитанням.

«Говорять, що технічна місія МВФ, яка приїжджала, поставила кілька досить складних запитань. У тому числі і прийняття законопроекту, який унеможливлює повернення приватним особам націоналізованих банків. Інші умови, наскільки мені відомо, стосувалися прийняття законопроекту про незаконне збагачення і підняття ціни на газ для населення. Це непопулярні рішення», – прокоментував Дехтярчук.