СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 16:50

Рівненські атомники вивчають досвід світових АЕС

На Рівненській АЕС презентацію компанії «I&C Energo a.s.» (Чеська Республіка) провів представник компанії Міхал Шилер спільно з представниками офіційного субдилера в Україні ТОВ «Енпром».

Учасниками зустрічі стали заступник головного інженера РАЕС з електрообладнання та систем контролю і управління, спеціалісти електричного цеху, цеху з ремонту електротехнічного устаткування енергоремонтного підрозділу електростанції та представники компанії «I&C Energo a.s.».

Метою візиту іноземних гостей стала презентація обладнання та досвіду щодо заміни генераторних вимикачів та електродвигунів головних циркуляційних насосів енергоблоків з реакторами типу ВВЕР-1000.

У ході обговорення спеціалісти компанії «I&C Energo a.s.», яка є партнером фірми АВВ, представили атомникам детальну інформацію про ключові сегменти та області діяльності компанії, нові напрацювання та проекти, переваги та особливості обладнання, а також свій досвід роботи з НАЕК «Енергоатом», іншими світовими компаніями та АЕС.

В рамках візиту представники «I&C Energo a.s.» разом зі спеціалістами ЕЦ РАЕС відвідали енергоблок №3, де оглянули особливості розміщення генераторного вимикача КАГ-24, його допоміжних систем.