СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 12:37

Команда КВН з Рівненщини перемогла на Всеукраїнському конкурсі

18 травня у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбувся XIV конкурс КВН серед команд Організацій молоді Атомпрофспілки. Цьогоріч найкращою у конкурсі стала команда КВН Організації молоді первинної профспілкової організації Рівненської АЕС «Перли з Полісся».

Участь у веселому та непередбачуваному конкурсі, окрім команди ОМ РАЕС «Перли з Полісся», взяли участь п’ять команд молодіжних організацій Атомпрофспілки: «Энергодарские борзые» (ОМ Запорізької АЕС та ОМ «Атоменергомаш»), «Дети физрука» (ОМ Східного гірничо-збагачувального комбінату), «Ремонту не подлежит» (ОМ Южно-Української АЕС), «ТушитЄ свЄт» (ОМ Чорнобильської АЕС) та «FerroStyle» (ОМ Профспілки металургів та гірняків України).

До складу команди «Перли з Полісся» на чолі з її капітаном Тетяною Батейко (ЦДтаРАВ) увійшли молоді працівники РАЕС – досвідчені гумористи Роман Микитів (ЦРТР ЕРП), Андрій Скоклюк (ЦРБ), Дмитро Киричик (ЦТАВ), Анатолій Ляшок (СКМ) та новоприйняті Олександр Перчиць (ЦДтаРАВ) та Давід Ейвазов (ЦРТУ ЕРП).

КВН проходив під загальною темою «Ми – атомники» та складався з трьох етапів: «Привітання», «Розминка» та «Музичне домашнє завдання». В рамках програми перебування молоді в Кропивницькому атомники побували на екскурсії в місцевому Дендропарку, відкрили виставку робіт переможців фотоконкурсів ОМА та поклали квіти до Меморіалу ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

За результатами цьогорічного конкурсу молодь РАЕС здобула перемогу та привезла додому диплом, ексклюзивний кубок та пам’ятні призи. Друге місце посіла команда «Ремонту не подлежит», а третє – «Дети физрука».