СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:42

Завтра стартує першість Рівненщини з футболу серед ветеранів 35+

Завтра, 18 травня стартує Першість області серед ветеранських команд 35+ . За звання Чемпіона боротимуться одинадцять колективів. Минулого сезону таких команд було чотирнадцять. Тоді команди були поділені на дві групи: «Північ» та «Південь», – повідомили в рівненській обласній федерації футболу.

Цьогоріч за рішенням Виконавчого комітету РОФФ, який підтримав рекомендації Комітету ветеранського футболу РОФФ, котрий у свою чергу двічі організовував зустрічі з представниками команд, чемпіонат буде повноцінним, у два кола: гра вдома і на виїзді.

Також у сезоні 2019 у змаганні братиме участь команда-новачок – «Понеділок», що представляє м. Рівне. До слова, цей колектив є переможцем цьогорічного міського турніру пам’яті Володимира Шморгуна.

Команда-фіналіст «Славія» (Рівне) поїде до Костополя змагатися з командою «Горизонт». У гості до «Ізотопа» мала приїхати команда-переможець 1-го Чемпіонату області з футзалу серед ветеранів 35+ «Ф-2» (Оржів) – на цей час відомо, що за ініціативи господарів матч перенесено на пізніший термін.

Також через рясні опади стали непридатними для гри поля у Сарнах та Рокитному.

Матч чемпіонів – сарненського «Маяка», переможця групи «Північ», та млинівського
«Autoplus», переможця Першості області серед ветеранських команд 35+ сезону 2018 року – перенесено.

До слова, колектив із Млинова має у своїй заявці таких майстрів як екс-тренер полтавської «Ворскли» Василь Сачко, нападник команди «Луцьксантехмонтаж №536» Тарас Кабанов.

Також перенесено і матч між «Поліссям» із Рокитного та командою «Колос» із м. Березне.

Команда-новачок першості «Понеділок », за яку виступають Вадим Жак, Олександр Дмитрук, прийматиме вдома «Експрес» зі Здолбунова. За гостей гратимуть екс-гравець львівських «Карпати» Сергій Лащенков та тренер ФК «Садове» Олег Мазярко.

1 тур 18.05.19

16:00 – “Горизонт” (Костопіль) – “Славія” (Рівне)

16:00 – “Понеділок” (Рівне) – “Експрес” (Здолбунів).