СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 17:36

У Вараші вогнеборці під час пожежі врятували людину

Вчора, 15 травня о 21:30 год., за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку у Вараші в мікрорайоні Будівельників.

За вказаною адресою негайно було направлено пожежу автоцистерну 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що пожежа трапилася в двокімнатній квартирі на першому поверсі, також сусіди повідомили вогнеборців, що в помешканні перебуває власник помешкання, 1943 року народження.

Рятувальники негайно увійшли в помешкання та виявили у сильно задимленій квартирі чоловіка, негайно евакуювавши громадянина на свіже повітря передали працівникам швидкої медичної допомоги. Потому рятувальники подали на гасіння пожежі водяний ствол. Горіли меблі та речі домашнього вжитку на балконі квартири.

О 21:36 пожежу було локалізовано, а о 21:55 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі, власник отримав отруєння чадним газом та продуктами горіння і був доставлений до державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 3 Міністерства охорони здоров’я України».

Вогнем пошкоджено меблі, облицювання стін, стелі та речі домашнього вжитку на балконі квартири.

До гасіння було залучено одну одиницю техніки ДСНС та 4 рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.