СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:27

Рівненщину відвідали представники Програми «U-LEAD з Європою»

Експерти Програми «U-LEAD з Європою» Станіслав Ющик та Роман Матвійчук відвідали місто атомників Вараш на Рівненщині, де надали консультацію з роботи ЦНАПу.

Нарада щодо вивчення стану підготовки до модернізації Центру надання адміністративних послуг Вараської міської ради відбулася за участі міського голови Сергія Анощенка, заступників міського голови та інших посадовців міської ради.

Експерти Програми поінформували присутніх про пріоритетні напрямки роботи та продемонстрували презентацію «U-LEAD з Європою» щодо покращення якості надання адміністративних послуг для населення. Окрім того, спеціалісти відзначили високий рівень роботи Вараського Центру надання адміністративних послуг, який успішно справляється з основною метою свого функціонування – створенням зручних та доступних умов для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг.

Нагадаємо, що ЦНАП у Вараші було модернізовано у рaмках втілення пpоекту міжнaродної тeхнічної дoпомоги ЄС «Цeнтр надaння aдміністративних поcлуг як інновaційний інструмент взaємодії влaди та громaди» й нині він надає користувачам близько 180 адміністративних послуг. У найближчих планах: створення віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП в Заболотті, де мешканці зможуть отримати повні консультації та допомогу в оформленні документів по всім адмінпослугам, які надає ЦНАП Вараської міської ради.

Допомогу в розробці та впровадженні функціональної моделі надання адмінсервісів, оснащенні віддаленого робочого місця меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням надасть Програма «U-LEAD з Європою».