СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:36

Сергій Фоменко у Рівному: «Голосуємо думаючи, голосуємо за майбутнє!»

Народний артист України, співак, фронтмен гурту «Мандри» і громадський діяч Сергій Фоменко закликає мешканців Рівненщини голосувати за кандидата у президенти Петра Порошенка, незалежно від того – подобається він нам чи ні. Про це він заявив перебуваючи з візитом у Рівному.

Сергій Фоменко зазначив, що за всю новітню історію української незалежності вперше відбулися вибори без фальсифікацій та застосування адмінресурсу.

«Ще одна новація цих виборів – українці зіткнулися із застосуванням певної технології, коли до виборів доводять віртуального кандидата. Україна з таким зіткнулася вперше, однак загалом ця технологія не нова, її вже протестували в 2013 році в Естонії»,- сказав він.

Фоменко каже, що підтримує не стільки прізвище — Петро Порошенко, а Петра Порошенка, як потужного політика міжнародного рівня.

«Бо президент повинен займатися в першу чергу не економікою, не зниженням тарифів, не пенсіями, а зовнішньою політикою. Саме йому зустрічатися з Путіним. Йому дебатувати з серйозними гравцями на світовій арені», – зауважує співак.

І вся інтрига в цій ситуації на його думку полягає в тому, що країну-агресора на міжнародних переговорах буде представляти не Галустян, а професійні політики Путін і Лавров.

«В тому основна інтрига. Ми розуміємо, що Зеленський інвестував свою популярність коміка в популярність політика. Але Зеленського-політика поки що ніхто не бачив. Це «кіт у мішку». Так, є його програма. Але нам хочеться почути саме його. Бо якщо в його кампанії – «ні обіцянок, ні пробачень», то це означає, що я вам нічого не винен. Це дуже дивно для політика», – вважає Сергій Фоменко.

Тому, на думку відомого співака, 21 квітня на виборчих дільницях обираючи очільника держави треба свідомо підходити до свого вибору.

«Ми всі разом пережили дуже важкі п’ять років, але ці п’ять років були визначальними для змін в Україні. Сьогодні я голосую за Європейський вибір України провайдером якого є Петро Порошенко. Я розумію які важкі випробування досталися і країні, і президенту в цей час. Але Україна збереглася, впевнено рухається в бік вільного світу. Голосуємо думаючи, голосуємо за майбутнє. Ми маємо розуміти нашу відповідальність за наш голос і за майбутнє батьківщини. Слава Україні», – звернувся до рівнян Сергій Фоменко.