СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:57

Рівненське кафе у фіналі премії «Пальмова Гілка» ресторанного бізнесу

Рівненське кафе «Мила, це я» увійшло в 12 фіналістів України як заклад з найкращою ресторанною концепцією. 

Премія «Пальмова Гілка» за ресторанну концепцію була заснована у Франції в 1993 році Даніелем Мажонші (засновником ресторанної мережі Chantegrill та ресторану Mundaka). Щорічно її вручає авторитетний міжнародний клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club Ukraine – LCU.

Кожного року за статус кращої ресторанної концепції змагаються ресторани Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччини, Люксембургу та Росії, а в недалекому майбутньому — Ірландії, Туреччини. Історія «Пальмової Гілки» в Україні почалась у 2015 році.