СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:24

Оксана Білозір на Рівненщині: «Ми сьогодні країна успіху»

Вчора, 18 квітня до Рівного завітала народний депутат України Оксана Білозір. Народний обранець спочатку зустрілася із вихованцями Рівненського обласного ліцею-інтернату, де обговорили проблеми цькування дітей у школі. Саме Оксана Білозір була ініціатором запровадження закону про булінг.

«Дуже успішно це Закон працює, бо він зобов’язує кожен навчальний заклад створити сторінку в інтернеті і на дошці, де пояснюють і розписують, що таке булінг, як він проявляється і як на нього потрібно реагувати», – каже депутатка.

За словами Оксани Білозір на сьогоднішній день в Україні 110 протоколів уже направлено до суду по даному законопроекту.

Наступна зустріч Оксани Білозір відбулася із освітянами на якій обговорили майбутнє нашої держави та стрімкий розвиток країни впродовж п’яти років.

«Коли ми будемо з вами обирати, то ми повинні розуміти, що ми обираємо цей шлях, а я переконана, що ми країна успіху, за 5 років ми зробили великі системні зрушення і ми отримали значну підтримку. тому питання стоїть чи маємо ми право сьогодні знехтувати цими досягненнями», – зазначила Оксана Білозір.

Завітала народна депутатка України і на духовний ранок, який відбувся в Заборольській школі. Тут зібралося духовенство, вчителі, місцеві чиновники та школярі.

«Ми стоїмо на передодні важливого вибору і ми сьогодні маємо чітко подумати, який вектор держави ми обираємо або це цивілізаційний європейський із піднесенням духовних цінностей, або шлях в нікуди», – зауважила депутатка.

Під час зустрічі Оксана Білозір наголосила про відповідальний день для усіх українців і головне правильний вибір.

«Якщо говоримо про діючого президента Петра Порошенка, то я беззаперечно сьогодні заявляю ми країна успіху. І ми вперше ведемо останній бій за нашу українську державу в той, час коли нас підтримує весь світ», – каже народний обранець.