СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:15

Хахльов тягне до суду рівненського екс-соратника «одіозного» члена команди Януковича Олександра Клименка

Голова Рівненської обласної федерації футболу, президент ФК «Верес» Олексій Хахльов доручив адвокату Наталії Савонік представляти його інтереси у судовому процесі проти Максима Безеки, рівенського екс-соратника «одіозного» колишнього міністра доходів та зборів, члена команди Віктора Януковича Олександра Клименка. 

Нагадаємо, що 12 квітня цього року у соцмережі Фейсбук Безека публічно звинуватив Хахльова у нібито «продажі Вереса». Футбольний функціонер звернувся до даного дописувача з пропозицією або надати офіційні докази такого правочину, або спростувати свою інформацію і принести йому офіційне вибачення.

Станом на сьогодні, ні однієї ні іншої інформації Олексію Хахльову від Максима Безеки не надходило.

А тому, відповідно до Договору від 18 квітня захист своїх прав щодо даної ситуації Олексій Хахльов доручив здійснювати рівненському адвокату Наталії Савонік. Яка очевидно, що представлятиме його інтереси і у суді.

«Зважаючи, що в цій конфліктній ситуації, маю: свою впевненість у відсутності жодних протиправних дій, відсутність моєї грошової чи матеріальної вигоди – маю бажання захистити свою честь, гідність та ділову репутацію! Так як дана інформація має важливий суспільний резонанс, принаймні для членів НК «Верес» Рівне, готовий інформувати про всі факти. Свобода власних дій, висловів та вчинків означає необхідність нести за них відповідальність», – зазначив Олексій Хахльов.

Нагадаємо, що у 2016-2017 роках Максим Безека працював у політичному проекті під назвою «Успішна країна», який очолював екс-соратник колишнього міністра доходів та зборів часів Віктора Януковича Олександр Клименко, що нині проживає у Москві.

Крім того, не так давно, він також мав стосунок і до Рівненської обласної організації Аграрної партії України, де відповідав за інформаційний напрямок. Але вже на початку цього року разом із своїм нинішнім «шефом», теж екс-учасником Аграрної партії Дмитром Соломчуком опинилися у команді Зеленського на Рівненщині.