СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:35

Олексій Муляренко: «Дієва командна робота приносить конкретні результати»

Сьогодні, 17 квітня у рамках робочого візиту на Костопільщину голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко, депутати обласної ради Руслан Потапчук та Василь Кльоп, у супроводі голови Костопільської районної державної адміністрації Олександра Середи та голови районної ради Сергія Ткачука відвідали ще один навчальний заклад – Костопільську загальноосвітню школу-комплекс І-ІІІ ступенів № 6 із метою ознайомлення з ходом виконання ремонтних робіт.

«Мені приємно, що ті зміни, які ми бачимо щодня завдяки відкриттю новозбудованих чи ремонту вже існуючих закладів освіти, охорони здоров’я, соціальної сфери є свідченням дієвої командної роботи, яка приносить конкретні результати. Цей навчальний заклад не є виключенням, і ми всі маємо можливість спостерігати за його адаптацією до норм та вимог Нового Освітнього Простору», – зазначив Олексій Муляренко у ході спілкування з учасниками навчально-виховного процесу.

Олександр Середа наголосив, що лише завдяки спільним, злагодженим діям усіх гілок влади на місцях маємо можливість спостерігати за практичною реалізацією президентських ініціатив та урядових програм.

Нагадаємо, що кошти на здійснення капітального ремонту приміщення ЗОШК № 6 скеровано за підтримки голови Рівненської облдержадміністрації та сприяння депутатського корпусу Рівненської обласної ради, зокрема депутата обласної ради Василя Кльопа.

Як результат, на проведення ремонтних робіт із зовнішнього опорядження та утеплення фасаду, часткової заміни вікон та зовнішніх дверей Костопільської загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів № 6 з обласного бюджету виділено кошти у сумі майже 6,5 млн. грн.

У ході проведення ремонтних робіт вже здійснено заміну даху, а також 165 дерев’яних вікон та 18 вхідних дверей на енергоефективні металопластикові. Зараз тривають роботи з утеплення фасаду, завершення яких дозволить економити на енергоносіях.