СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:57

Юлія Тимошенко підтримала Петра Порошенка (+ВІДЕО)

Лідер партії «Батьківщина», народний депутат України Юлія Тимошенко стала на сторону чинного глави держави та кандидата у президенти Петра Порошенка після його телефонної розмови з опонентом Володимиром Зеленським у прямому ефірі програми «Право на владу».

Про це йдеться у зверненні Юлії Тимошенко на Facebook.

Звертаючись до Порошенка, Тимошенко сказала:

«В цей час я раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку. І як би важко не було, захистити статус президента і статус держави».

Що стосується Зеленського, то Тимошенко закликала не влаштовувати бої навколо посади президента.

«Я також хочу звернутись і до людини, яка, можливо, через декілька тижнів вже може стати президентом України. Я хочу звернутись до Володимира Зеленського. Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. І не треба, борючись за статус президента, нищити честь і гордість президентського статусу», – сказала вона.

Коментуючи останні секунди розмови, коли Зеленський кинув слухавку телефону, народний депутат зазначила:

«Коли я дивилась на останні хвилини цього діалогу, коли Володимир Зеленський кинув трубку практично в обличчя діючого президента, я побачила, який це стрес для діючого президента. Знаючи про його проблеми зі здоров’ям, в нього просто пересохло в роті і він не міг далі говорити. Треба бути просто людьми і вміти вчасно подати навіть ковток води».