СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:05

Тимошенко про Зеленського: «Сьогодні багатьом дуже гірко дивитися на результати 1-го туру виборів. Цю клоунаду треба припиняти»

Сьогодні багатьом дуже гірко дивитися на результати 1-го туру виборів. Ця клоунада, це шоу, це приниження країни мінімум половині людей не те що не подобається, а не може бути сприйнято в принципі. Так, лідер ВО «Батьківщина», народний депутат України Юлія Тимошенко прокоментувала перемогу Володимира Зеленського у першому турі президентських виборів та його передвиборчу кампанію.

«Я знаю, що ця клоунада, це шоу, це приниження країни мінімум половині людей в Україні не те, що не подобається, а не може бути сприйнято в принципі. У нас через декілька місяців починається парламентська виборча кампанія. Іще можна все поправити», – заявила лідерка “Батьківщини».

На думку політика, зараз головне завдання для країни полягає в тому, щоб «не дати знову розділити суспільство на шматки, впасти в агресію, ненависть і відчай».

«Такі випробування, які переживає країна, яка повстала перед викликом розхитування, руйнування і непрофесійного управління країною, ми зможемо подолати. Нам потрібно об’єднатися і реально змінити країну і йти по шляху впевненості, державного і політичного єдності, служити людям і зберегти країну », – резюмувала Юлія Тимошенко.