СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:49

Ветеран АТО з Рівного Іван Лепеха: Я один із тих, хто не потис руку Петру Олексійовичу на параді до 25-ї річниці Незалежності України. Пройшло три роки…

Ветеран АТО з Рівного Іван Лепеха, який отримав важке поранення на передовій, на своїй особистій сторінці у фейсбук розповів чию кандидатуру він підтримає на президентських виборах.

«Я був один із тих хто вважав: «що і жовтий на прапорі не такий яскравий, і блакитний зовсім не кольору неба…»

Я один із тих хто не потис руку Петру Олексійовичу на параді до 25-ої річниці Незалежності України, це була моя суб’єктивна оцінка дій гаранта, це прояв особистої болі по втратах, розчарованості по втратах ідеалів Майдану, яку я виношував весь довгий час, і прояв моєї правової необізнаності….

Пройшло три роки, за цей час я поставив собі за мету девіз «Україна починається з тебе!!!» і замість того, щоб безпідставно критикувати та звинувачувати будь-кого у всіх бідах, вестись на брехливі чутки, провокації деяких ЗМІ, почав самостійно аналізувати, вивчати чинне законодавство, і насамперед ДУМАТИ «Як би я вчинив будучи на його місці ?» (особиста подяка моїй дружині) та « Що я можу зробити для розвитку держави?» (велика вдячність всім близьким та небайдужим).

На даному етапі можу Вам Шановні сказати :

«Я краще повторно перенесу всю біль, контузію, нехай мені переломає ще раз хребет, відірве руку/ногу чи взагалі загину стоячи на захисті Батьківщини під проводом чинного Головнокомандувача!!!!

Ніж я буду голосувати за тих хто пропонує «Перістать стрелять», всенародного клоуна, стару кобилу з «новим курсом», чи «великого» палковніка, який п’ять років фронту шарахається…», – каже Іван Лепеха.