СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 3:25

Вакарчук закликав українців не голосувати за Зеленського

Святослав Вакарчук, чию кандидатуру хотів би бачити на виборах президента кожен п’ятий українець, закликає голосувати відповідально та Не ПоПриколу. З цього можна зробити висновок, що відомий співак закликав українців не підтримувати на виборах кандидатуру коміка Володимира Зеленського.

Вакарчук закликав українців виконати свій громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах президента 31 березня, – повідомляє Українська правда.

«Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюсь стояти осторонь. Я не маю права мовчати», – каже співак.

Вакарчук наголошує, що майбутнє не можна виграти в лотерею і майбутнє – це не прикол, і вибори президента теж.

«Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче», – зазначив лідер громадської думки.

«Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не «по приколу”! Не вбиваймо мрію», – закликав Вакарчук.