СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:24

Команда із Рівненщини перемогла у всеукраїнському конкурсі з креативності

З 22 по 24 березня 2019 року у місті Києві відбулася І Всеукраїнська олімпіада креативності «Destination Imagination», у якій змагалося 30 команд з різних регіонів України й організатором якої став Національний центр «Мала академія наук України».

Рівненську Малу академію наук представляла команда «Change reality» у складі Катерини Єремейчук, Катерини Мудровської та Тетяни Кравчук, студенток ІІІ курсу Рівненського економіко-технологічного коледжу Національного університету водного господарства і природокористування; Юлії Корнійчук, учениці 10 класу Рівненської української гімназії; Германа Кубишкіна, Вікторії Сорокіної та Дарії Юзефович, учнів 10 класу Рівненської гуманітарної гімназії.

Команда змагалась у Художньому виклику відповідно до ІІІ вікового рівня (дітей 15-19 років). Учасники вирішували миттєвий та командний виклики (миттєвий виклик – невідоме раніше завдання, яке потрібно було вирішити за 5 хвилин), а також презентували командний виклик, елементи на вибір команди, над якими вихованці Рівненської МАН та їх тренер працювали упродовж 6 місяців. Креативність, творчість та злагоджена командна робота була високо оцінена членами журі і як результат – беззаперечне І місце.

Щиро вітаємо нашу «Change reality» та її тренера Шокало Юлію Миколаївну, яка доклала максимум зусиль у підготовці команди, із заслуженою перемогою на І Всеукраїнській олімпіаді креативності «Destination Imagination». Члени команди вибороли золоті медалі, кубок переможця та здобули право на участь у Всесвітньому фіналі олімпіади «Destination Imagination», яка відбудеться у травні в Канзас-Сіті (США).