СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:57

Рівненські дорожники готуються розпочинати новий будівельний сезон

Днями, у Рівному відбулась розширена нарада працівників філій та керівництва ДП «Рівненський облавтодор». Питання готовності до будівельного сезону 2019 року, а також плани на вказаний період обговорили представники всіх філій облавтодору та керівництво ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України».

Особливу увагу приділили під час наради питанням охорони праці на виробництві. Зокрема, в нараді взяв участь керівник теруправління держпраці Юрій Наконечний.

«Найвищою цінністю є життя та здоров‘я людини. І працівників, які йдуть щодня на роботу і працюють в умовах підвищеної небезпеки – на будівництві та на дорозі, їх родини чекають додому живими та здоровими. А запорукою цього є неухильне дотримання правил охорони праці»,- зазначив Юрій Наконечний.

Також участь в нараді взяв заступник начальника Служби автомобільних доріг у Рівненській області Микола Козачок.

«Робіть так, як робите у себе вдома. А вдома ви робите добре. На сьогоднішній день Служба зробила все, аби забезпечити належний рівень фінансування робіт з ремонту та експлуатаційного утримання доріг. Зважайте – будете робити неякісно – роботи прийматись і оплачуватись не будуть», – сказав у своєму виступі Микола Козачок.