СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 17:35

Олександр Дехтярчук на Радивилівщині: «Об’єднуйтесь навколо держави, а не популізму»

Народний депутат Олександр Дехтярчук, вчора 5 березня з робочим візитом побував на Радивилівщині. Як і зазвичай, він зустрівся з громадою, щоб поспілкуватися про найболючіші питання сьогодення.

Розпочався візит з Крупецької ОТГ. Тут, у приміщенні сільської ради жителям громади Олександр Володимирович докладно проінформував про реформу децентралізації та її вплив на розвиток місцевості, а також звернув увагу на те, що 2020-й рік буде ключовим у її втіленні. Наступного року структуру області буде змінено. Так, замість 16 районів Рівненської області стане три: Дубенський, Рівненський та Сарненський. Також нардеп розповів про те, що вдалось реалізувати протягом 2018 року в Крупецькій громаді та окреслив основні напрямки роботи у 2019 році.

Близько двох годин тривала зустріч у приміщенні Радивилівського районного будинку культури.
Під час зустрічі відбулась жвава дискусія-діалог у форматі запитання – відповідь із присутніми у залі. Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувались найбільш актуальних тем : подальшого розвитку Радивилівщини, стрімкого підняття цін після перерахунку пенсій, монетизації субсидій, медичної реформи в Україні та зниження вартості газу в близькому майбутньому.

Висловивши свою оцінку виборчого процесу, що набирає обертів і реальні шанси кандидатів на президентську посаду народний депутат закликав всіх присутніх не бути байдужими та змінювати життя не на словах, а на ділі.

«Давайте розраховувати на наші громади, на нашу спроможність та активність. Закликаю об’єднуватися навколо держави, ідей та розвитку нашої країни, а не популізму» – зауважив нардеп.