СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 6:47

Володимир Гройсман на Рівненщині: «Найбільший капітал країни – це інтелект та люди»

Люди та інтелект можуть реалізувати будь-яку ідею, що зробить нашу країну успішною та заможною державою. Про це сьогодні, під час візиту до Острога заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Очільник Уряду взяв участь в міжнародному форумі «Національна безпека України: синергія економіки та освіти», що відбувся у Національному університеті «Острозька академія».

Володимир Гройсман переконаний, що державі необхідно інвестувати усі ресурси в національну економіку. Адже, побудувати успішну країну без сильної економіки не можливо.

«Сильна економіка дасть нам право зайняти те місце серед країн світу та Європи, на яке ми поправу історично заслуговуємо», – акцентував Прем’єр-міністр.

В цьому питанні важлива освіта. Зараз формуються абсолютно нові підходи до освіти, починаючи від дитячих садочків.

Прем’єр-міністр додав:

«Нові можливості освіти мають дати нам сильний поштовх для створення економічно сильної держави. Нам необхідно і далі прагнути до стандартів країн ЄС та НАТО. А це високі стандарти життя, міцна економіка та безпека країни. Я вірю, що разом з вами ми зробимо Україну сильною і ми відновимо історичну несправедливість. В моєму серці є Україна, яка має бути достатньо сильною країною».