СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 3:19

На розвиток спорту у Вараші Рівненська АЕС минулоріч витратила близько 25 мільйонів гривень

Керівництвом Рівненської АЕС активно підтримуються, розвиваються та модернізуються усі об’єкти соціальної сфери міста-супутника. Не є винятком і спортивний комплекс «Ізотоп», що функціонує вже чотири десятки років.

Адміністрація Рівненської АЕС дбає про створення належних умов для занять з різних видів спорту, реабілітації, оздоровлення й емоційного розвантаження атомників. У спорткомплексі РАЕС «Ізотоп» працівники електростанції, а також усі охочі мешканці та гості міста можуть зміцнити своє здоров’я, отримати методичну та практичну допомогу щодо занять фізичними вправами.

На сьогоднішній день спортспоруди РАЕС відвідують 570 вихованців у складі 46 спортивних груп. До тренувальної бази комплексу належать: плавбасейн, зали боксу, кінно-спортивна база, реабілітаційно-спортивний комплекс, зал важкої атлетики та пауерліфтингу, тенісні корти, стрілецький тир, стадіон, поле для міні- та класичного футболу. До того ж, спортивні об’єкти електростанції завжди готові до підготовки спортсменів та проведення змагань різних рівнів.

До слова, минулоріч витрати на утримання та експлуатацію спорткомплексу склали 24,84 мільйони гривень. Фінансування соціальних витрат передбачене колективним договором компанії.

Так, у 2018 році на спортивних спорудах комплексу було проведено низку ремонтних робіт: облаштовано каток, оновлено пішохідні доріжки, замінено покриття на футбольному полі, віконні конструкції у спортзалі «Ізотоп» та адмінбудівлі спорткомплексу, розпочато ремонт приміщень реабілітаційно-спортивного комплексу та будівлі боксерського залу.