СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:43

Новий сезон чемпіонату Рівненщини з футболу розпочнеться 13-14 квітня

У вівторок 12 лютого відбулося розширене засідання Комітету з проведення змагань РОФФ спільно з представниками команд першої ліги.

Сезон 2019 року Чемпіонату Рівненської області з футболу розпочнеться туром 13-14 ківтня.

03 березня  заплановано розпочати 23-й обласний турнір із футболу “Меморіал Володимира Шморгуна”.

Також під час засідання відбулося спільне обговорення питання проведення матчів у резервний день – десять із тринадцяти команд висловилися проти ігор у середу.

Таким чином, згідно з рішенням виконкому РОФФ та побажання команд, що беруть участь у чемпіонаті області, із цього сезону пріоритетність у складанні календаря надаватиметься обласним змаганням.

Окрім цього члени комітету та представники команд розглянули питання стадіонів, на яких відбуватимуться матчі – до початку чемпіонату команди мають підготувати акти готовності спортивних споруд.

Представники команд найбільш проблемних стадіонів – у селищах Клевань та Бугрин – повідомили, що ведуть перемовини щодо оренди інших стадіонів, а також висловили бажання грати перше коло усі матчі на виїзді.

Голова обласного Комітету арбітрів Микола Васюта проінформував присітніх про встановлення нового розміру оплати арбітражу у сезоні 2019 р.: арбітр – 700 грн., асистенти, спостерігач арбітражу – по 600 грн., 4-й арбітр – 200 грн.

Учасники засідання також розглянули пропозицію представника команди “Полісся” (Рокитне) Віктора Кириловця щодо проведення повноцінного чемпіонату області команд U-17. Під час обговорення було запропоновано залишити формат цього змагання без змін, а також вивчити питання проведення першості серед юнацьків із залученням команд другої ліги області.