СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 12:19

Представники громадських організацій, активісти та волонтери об’єдналися в громадянську ініціативу #Команда_Порошенка

Представники громадських організацій, активісти, депутати, волонтери об’єдналися для підтримки діючого Президента Петра Порошенка та підписали відповідний меморандум. Про це учасники ініціативи повідомили на прес-конференції в середу 6 лютого, передають Українські Новини.

“Я не пам’ятаю жодного такого прецеденту за всю історію, за всі роки незалежності, коли формується громадянська ініціатива офіційно, прозоро, демократичним способом для підтримки кандидата на пост Президента держави”, – зазначив депутат Київської міської ради Владислав Михайленко.

При цьому учасники ініціативи заявили, що поділяють його погляди і ціннісні орієнтири чинного Президента і вважають, що його робота спрямована на єдність українців і розвиток держави.

“Я з армією пов’язав своє життя 45 років тому. Полковника військової розвідки я ношу вже більше 20 років. Я більше року воював. Я, як ніхто інший, знаю, що там відбувалося. Я категорично наполягаю, що такого відношення до Збройних сил, такої уваги, поваги, як це сталося за час президентства Порошенка, я не бачив ніколи”, – зазначив полковник, начальник розвідки 92-ї окремої механізованої бригади, ветеран АТО Петро Недзельський.

Учасники ініціативної групи дали особисте зобов’язання – діяти виключно в правовому полі: не займатися підкупом виборців, не працювати у виборчих комісіях, не брати участь у провокаціях, а тільки законно сприяти подальшій роботі глави держави.

Меморандум підписали: громадська організація (ГО) “Інститут розвитку та сприяння демократії”, ГО “Мишаливка”, ГО “Вільні крила”, ГО “Мої Подгорци”, ГО “Сонце в долонях”, ГО “Червоний Хрест” Подільського району, федерація Джиу-джитсу, ветерани АТО/ООС, громадські активісти і депутати.