СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:25

На «зціленні» сімейних пар у Рівному поліція викрила розшукувану з Тернополя

Рівненські поліцейські отримали орієнтування, що на території Рівненщини може перебувати 39-річна киянка. Жінку підозрюють у тому, що впродовж тривалого часу на території Тернополя, вводячи людей в оману, нібито за зняття порчі, повернення удачі, і навіть повернення у сім’ю кохання, вона ошукала близько десяти жителів Тернополя.

За консультацію жінка брала 300 гривень, а повний курс зцілення коштував від п’яти до сотень тисяч гривень.

Коли ж постійні клієнти розчарувалися у знахарці, почали звертатися до поліції із заявами про шахрайство. Жінка тим часом, збагативши свої кишені, зникла.

За фактами шахрайств в особливо великих розмірах Поліція Тернопільської області розпочала досудові розслідування за частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України, а жінку оголосили у розшук.

На початку січня, в одній із рівненських газет з’явилося оголошення про надання послуг зцілення, від «екстрасенса пані Марії». Під час перевірки цієї інформації, оперативники встановили орендовану квартиру, у якій розшукувана жінка надавала послуги.

Жителька столиці, встигла облаштувати помешкання у відповідному стилі: свічки, скляні кулі для ворожіння, карти та інші пристосування.

Також правоохоронці виявили і записник, в якому були імена 15 рівнян, які встигли записатися на прийом.

Жінка від показів та пояснень відмовилася. Її у супроводі адвоката та поліцейських доправили до Тернополя, де з нею проводитимуть подальші слідчі дії.