СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:22

Майже 50 тисяч гривень треба маленькій Улянці з Березнівщини на складну операцію

Майже 50 тисяч гривень на складну операцію треба маленькій Улянці Захарчук із Березнівщини. Тато дівчинки працює вантажником на птахофабриці, щоб забезпечувати сім’ю необхідними речами. Разом із мамою родина виховує 3-річного сина Іллю.

У жовтні 2018 року в молодій сім’ї Захарчуків з’явилась ще одна радість – дівчинка Улянка та сім’ю відразу спіткали випробування.

«Спочатку чоловіку довелось рятувати дружину після пологових ускладнень. Голова родини витратив всі заощадження, також допомогли родичі та друзі. Але зібраної суми не вистачало на лікування, всього за два тижні лікування ускладнень після кесарського розтину було витрачено більше 40 тисяч гривень. Чоловік взяв кошти в борг аби лише врятувати дружину та маму своїх діток. Здавалось, що випробування завершились. Батько планував віддати борг та далі продовжувати насолоджуватися теплим сімейним життям, споглядаючи як ростуть дітки, мріяти разом будувати плани на майбутнє та просто жити», – пише голова БФ «Скарбниця надії» Мар’яна Рева.

Але коли Улянці виповнилось місяць батьки крихітки помітили, що її очі розвиваються не однаково. Батьки дівчинки почали відразу бити на сполох, пройшли обстеження у кількох спеціалістів та по результатам МРТ лікарі виявили у дівчинки складну вроджену ваду – зрощення кісток черепа.

Якщо дитині не зробити операцію то в майбутньому дівчинку чекають страшні наслідки – відставання в розвитку, епілепсія, так як мозок Улянки не зможе повноцінно розвиватися. Коли дитині виповниться 6 місяців їй необхідно зробити дороговартісну операцію по заміні частини кістки черепа на штучні пластини.

Родина дівчинки не має коштів на операцію та просить небайдужих людей врятувати їхню крихітку від каліцтва. Кожна ваша гривня є важливою і може подарувати крихітці Улянці щасливе майбутнє. Зараз дівчинці майже 4 місяці, тож часу в нас зовсім небагато. Допоможіть нам зібрати 47 тисяч гривень для Улянки. Ці кошти необхідні для придбання двох пластин та спеціальних шурупів, якими пластини будуть кріпитися до кісток черепа. Операція дуже складна, її планують проводити на початку квітня дитячі нейрохірурги з Рівного та Луцька.

Контактні дані:
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916
Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)

Призначення платежу – добровільна пожертва для Захарчук Уляни

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва для Захарчук Уляни