СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:01

У Рівному відкрили чемпіонат України з джиу-джитсу серед поліцейських

Сьогодні, 26 січня, у Рівному начальник Департаменту патрульної України поліції Євген Жуков урочисто відкрив чемпіонат України з джиу-джитсу серед патрульних поліцейських. Участь у змаганнях беруть 107 учасників із усіх областей.

«Змагання із джиу-джитсу серед патрульних поліцейських ми проводимо вдруге, — зазначив Євгеній Жуков. — Перший чемпіонат відкривали у Києві, а цього – у Рівному. Ми засновуємо в патрульній поліції нові традиції, зокрема і спортивні, і згодом матимемо сильні команди. У їх складі патрульні поліцейські, які щодня стоять на захисті громадян, а після служби мають можливість долучитися до спорту».

Начальник Департаменту патрульної поліції привітав усіх учасників чемпіонату, побажавши кожному досягти своїх власних результатів. Також він подякував керівництву поліції Рівненщини за організацію змагань і вручив начальнику ГУНП Валерію Самчуку символічну картину із шевронами патрульної поліції з усіх областей.

Валерій Самчук додав, що хоч і вболіває за свою команду, але перемога все ж таки має дістатися найсильнішому.

Наразі тривають відбіркові поєдинки у всіх вагових категоріях серед чоловіків та жінок. Імена переможців в особистому та командному заліку стануть відомі вже сьогодні. Фінал і нагородження відбудуться на базі спорткомплексу Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо».