СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 12:24

Олександр Черненко: Забудьте про Зеленського. Коли виборча кампанія з віртуальної прийде до змістовної, то виборець побачить всю глибину порожнечі

Коли виборча кампанія Володимира Зеленського з віртуальної прийде до змістовної, то виборець побачить всю глибину порожнечі. Про це народний депутат України Олександр Черненко зауважив на своїй сторінці в Facebook, коментуючи заяви нових кандидатів на президентську посаду.

«Забудьте про Зеленського. «Телевізор» без «поля» та мотивованих членів комісій ніколи не давав пристойного результату на виборах.

Роботяга з ахметівського меткомбінату може бути скільки завгодно за Зеленського, але на виборах проголосує за Ляшка або Вілкула.

Таксист-бомбила буде вам скільки завгодно їздити по вухах, що Зеленський «всім покаже», але на дільницю просто не дійде», – зауважив Черненко.

Він також вважає, що дезорієнтований і втомлений, але думаючий, виборець сьогодні за Зеленського, бо не бачить нікого достойного серед діючих:

«Але коли кампанія з віртуальної прийде до змістовної, побачить всю глибину порожнечі».

«Гумові кульки здуваються швидко. Мильні бульбашки лопають ще швидше. Зеленський буде навіть не третім». – додав Черненко.