СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:20

На Рівненській АЕС 17 нацгвардійців отримали сертифікати на житло

Фахівцями Рівненської АЕС, командуванням Національної гвардії України, за участю представників міської влади сімнадцятьом нацгвардійцям військової частини 3045 з охорони та оборони РАЕС було вручено іменні сертифікати для придбання особистого житла.

В вересні поточного року грошову компенсацію на придбання власного житла вже отримало 14 військовиків. Нині грошові іменні сертифікати отримало ще 17 військовослужбовців, які віддано несли чи несуть службу у в/ч 3045 з охорони та оборони Рівненської АЕС. Основними критеріями для отримання коштів на власні квадратні метри є стаж служби у в/ч 3045 понад 20 років та зібраний пакет документів про відсутність забезпечення житлом.

Вручення відбулося за участі Ігора Вітковського заступника генерального директора РАЕС з персоналу, Олександра Мензула тзп міського голови, а також начальника управління з охорони важливих державних об’єктів Національної гвардії України генерал-майора Олега Головінова.

За словами заступника командира в/ч 3045 Василя Шуфрича, кожен військовослужбовець отримав різну грошову компенсацію. Основними критеріями розрахунку були: більш як двадцятирічна вислуга, відсутність власного житла, перебування на квартобліку, також враховувалась кількість членів родини та соціальна незахищеність.

«Компенсація нараховувалась відповідно до формул, що зазначені в постанові Кабінету Міністрів України при врахуванні середньої вартості житла в регіоні, яку визначає Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Відтак було нагороджено 16 ветеранів і одного ще працюючого військовослужбовця – начальника бюро перепусток управління в/ч 3045 РАЕС Юрія Ткача», – прокоментував Василь Шуфрич

За словами генерал-майора Олега Головінова, ця мрія для військовослужбовців стала реальністю завдяки наполегливій роботі та тісній співпраці з керівництвом Компанії НАЕК «Енергоатом», зокрема Рівненської АЕС, управлінням охорони важливих державних об’єктів ГУ НГУ, командуванням Національної гвардії України та за підтримки уряду України.