СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:47

На дорогах Рівненщини через негоду ускладнено рух

На дорогах Рівненщини через негоду може ускладнюватися рух.

На деяких ділянках дорожники вже розпочались роботи з обробки шляхового полотна. При цьому користуються інертними та протиожеледними матеріалами.

Також, дорожники зазначають, що запаси паливно-мастильних матеріалів для техніки мають в необхідній кількості.

Техніка перебуває в стані підвищеної готовності, аби в разі ще більшого погіршення погодних умов, спрацювати максимально оперативно.

Окрім того, дорожники зазначають, що у місцях можливого утворення ожеледиці, чи ускладнення руху – підйоми, спуски, перехрестя, мости, шляхопроводи, естакади – є достатня кількість протиожеледних матеріалів.

Тому водії можуть самотужки підсипати сумішшю невеличкі ділянки дорожного покриття і продовжити рух безпечно для себе та інших учасників дорожного руху.

Працівники Рівненського облавтодору чергують в цілодобовому режимі. Вони закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом, рухаючись автодорогами області, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди.

Для учасників дорожнього руху цілодобово працює диспетчерська служба Служби автомобільних доріг у Рівненській області, телефон (0362) 26-46-10, 26-46-60.