СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:06

На Рівненщині у райцентрі більш ніж удвічі перевищено допустимий рівень заліза у питній воді

За тиждень якість питної води у селищі Гоща буде покращено. У цьому запевнили представники «Рівнеоблводоканалу» під час зустрічі із головою РДА Юрієм Ковальчуком.

Не так давно, у пробах води із мережі водопостачання, представники управління Держпродспоживслужби в Гощанському районі знайшли перевищення допустимого рівня заліза більш, ніж удвічі.

За словами керівника групи реалізації проекту «Комплексна модернізація систем централізованого водопостачання та водовідведення Рівненської області в межах балансової належності РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканалу» Анатолія Чабана, питання знезалізнення питної води у Гощі стоїть на контролі керівництва облводоканалу. Наразі розроблені відповідні заходи, на які передбачені необхідні кошти.

Вже відзавтра, 6 грудня розпочнуться ремонтні роботи по заміні фільтрів та окремих елементів системи. За тиждень якість питної води суттєво покращиться.

Анатолій Чабан запевнив, що на період ремонтних робіт на станції знезалізнення, водопостачання у Гощі не припинятиметься, і місцеві жителі не відчують незручностей.